inlog

Tussenschoolse Opvang, het overblijven

Dagelijks -behalve op woensdag- kunnen de kinderen onder toezicht op school overblijven in de middagpauze. Op De Swetten wordt het overblijven verzorgd door onze "eigen" conciërges en administratief medewerkster. Dus voor de kinderen vertrouwde gezichten. Zij zijn "in dienst" bij de stichting TSO It Bôlebakje, die alleen onze school bedient.

De tso-coördinator voor onze school is Inge Smits. Zij verzorgt de registratie, administratie en declaratie van de tussenschoolse opvang door middel van TSO-ASSISTENT, een online systeem. Hierdoor hebben de overblijfmedewerkers altijd zicht op belangrijke informatie zoals allergieën, medicatie en telefoonnummers van de ouders. Voor ouders is het handig en gemakkelijk.

Wilt u contact opnemen met de overblijfcoördinator, Inge Smits? Dat kan via tsoitbolebakje@gmail.com.  

Eenmalig inschrijven

Alle ouders dienen zich te in te schrijven, ook als hun kind incidenteel overblijft. Om in te schrijven klikt u hiernaast op REGISTREREN. U heeft het BRINnummer van de school nodig en een registratiecode. Deze ontvangt u per brief of kunt u opvragen bij de coördinator.

Na inschrijving van een of meerdere kinderen ontvangt u gelijk uw inloggegevens. Raken uw inloggegevens zoek, vraag ze dan opnieuw op door te klikken op WACHTWOORD KWIJT.

Overblijf reserveren

Met uw inloggegevens kunt u inloggen in TSO-ASSISTENT en geruime tijd vooruit reserveren. Indien uw kind(eren) ziek of afwezig zijn dan dient u dit door te geven via TSO-ASSISTENT . Als vanouds mag dat ook nog steeds bij de leerkracht van uw kind(eren)

Kosten

Het overblijven kost € 2,00 per kind per keer. U ontvangt maandelijks per email een specificatie van de gebruikte overblijf. De betaling is achteraf en gebeurt iedere maand per automatische incasso.

Regels en afspraken

De kinderen dienen zelf een lunchpakket mee te nemen. Het is vanzelfsprekend dat de kinderen zich aan de overblijfregels houden. Het schoolbestuur is formeel verantwoordelijk voor de TSO - zie de schoolgids.

 

inlog

 

inlog