0512 51 47 11
School

School

School

Missie

Samen werken en groeien naar eigen wijsheid, dit is waar wij vorm aan geven binnen OBS De Swetten! Benieuwd hoe we dit doen en hoe dit zichtbaar wordt binnen de school? Lees dan verder en lees hoe wij dit doen.

Lees verder
School

Visie

Kinderen zijn van nature leergierig en willen graag ontdekken. Daar komen wij op school graag aan tegemoet. Naast de basisvakken vinden wij het belangrijk dat kinderen zich breder kunnen ontwikkelen. Creativiteit is belangrijk bij ons op school.

Lees verder
School

Identiteit

Op onze school is ruimte voor verscheidenheid. Kinderen leren hier omgaan met elkaars verschillen en overeenkomsten. Daarbij gaan we uit van wat ons verbindt. Ons accent ligt op het bieden van extra kansen aan álle kinderen. Respect en waardering voor anderen is niet alleen een kwestie van woorden, maar ook van gedrag, zowel van leerkrachten, leerlingen als van de ouders.

Lees verder
School

Speerpunten

De ontwikkeling op OBS de Swetten staat niet stil we werken vanuit:

  • Vertrouwen
  • Trots op
  • Groeien
  • Professionaliteit

Lees verder
School

Leerlingenraad

Wij vinden het belangrijk dat leerlingen meedenken met de ontwikkelingen van onze school. Daarom is de leerlingenraad nauw betrokken bij de schoolontwikkeling en activiteiten.

Lees verder